۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر

میکروبیولوژی مواد غذایی

آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی واقع در مجموعه آزمایشگاه های دکتر سپهر (سایت شرقی دانشگاه) محل برگزاری آزمایشگاه آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی است. با استفاده از امکانات و تجهیزات موجود در این آزمایشگاه، سرفصل‌های تعیین شده‌ی وزرات علوم که شامل بررسی میکروبی شیر و فرآورده‌های آن، بررسی میکروبی فرآورده‌های پروتئینی (مانند سوسیس)، بررسی میکروبی شیرینی تر، بررسی میکروبی کنسرو و کمپوت، بررسی میکروبی فرآورده‌های تخمیری (ترشی و خیارشور) و... است، به صورت عملی آموزش داده می‌شود تا دانشجویان برای حضور و فعالیت در مراکز صنعتی غذایی مهارت لازم را کسب کنند و آماده شوند.
 

تاریخ به روز رسانی:
1400/08/16
تعداد بازدید:
1118
دانشگاه الزهرا
 تهران،دانشگاه الزهرا،خیابان ده ونک،دانشکده علوم زیستی    bio[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 982188058912+
فاکس :
982188058912+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.