افتخار آفرینی دانشگاه الزهرا(س) در سومین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشگاه های سراسر کشور

ارسال شده در تاریخ 1401/06/06
ساعت 10:53

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، در پایان رقابت‌های سومین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر، دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 113 امتیاز، الزهرا «س» 56 و تهران 47 امتیاز مقام اول تا سوم این دوره از رقابت‌ها را کسب کردند.

کسب مقام دوم کل المپیاد توسط دانشگاه الزهرا در المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر
افتخارآفرینی الزهرائی ها در مجموع امتیازات کسب شده در بین دانشگاه ها
کاروران ورزشی دانشگاه الزهرا در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان توانست در مجموع امتیازات، مقام دوم را بدست آورد و صاحب کاپ نقره این المپیاد به سرپرستی کل خانم زهرا روزبهانی شود.

لینک خبر

کسب کاپ برنز توسط تیم والیبال دانشگاه الزهرا در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر
تیم والیبال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه الزهرا در تاریخ 5 شهریور 1401 موفق به کسب مقام سوم قهرمانی در سومین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان شد.

کسب مقام دوم تیمی شنا دانشگاه الزهرا در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر
تیم شنا دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه الزهرا در تاریخ 5 شهریور 1401 موفق به کسب مقام دوم قهرمانی (تیمی) در سومین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان شد.

کسب مدال برنز شنا در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط قهرمان الزهرائی
افتخارآفرینی در ماده کرال پشت توسط خانم مریم بیات، دانشجوی دانشگاه الزهرا
مسابقات شنا سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان درتاریخ 4 شهریور ماه 1401 برگزار شد.
در این مسابقات در ماده کرال پشت، خانم مریم بیات دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه الزهرا (گروه رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 99) موفق به کسب مدال برنز شد.

کسب دومین مدال برنز دو و میدانی در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط الزهرائی ها
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا در ماده پرش طول
مسابقات دو و میدانی سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان در تاریخ 2 شهریور 1401 برگزار شد.
در این مسابقات در ماده پرش طول، خانم نیلوفر فشخورانی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی (گروه رفتارحرکتی، ورودی 98) موفق به کسب مدال برنز شد.

کسب مدال نقره تنیس روی میز در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط الزهرائی ها
مسابقات تنیس روی میز سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان درتاریخ 1 شهریور 1401 برگزار شد.
در این مسابقات در رشته دوبل،2 نفر از دانشجویان دانشکده علوم ورزشی دانشگاه الزهرا، خانم ملیکا آبیاری دانشجوی مقطع ارشد رشته رفتارحرکتی (ورودی 99) و خانم مرضیه بصیرت نیا دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی (ورودی 98) موفق به کسب مدال نقره با مربیگری عاطفه راستین و سرپرستی خانم نسرین رمضانی شدند.

کسب مدال نقره دو و میدانی در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط الزهرائی ها
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه الزهرا در ماده 100 * 4
مسابقات دو و میدانی سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان درتاریخ 2 شهریور 1401 برگزار شد.
در این مسابقات در ماده 100*4، دانشجویان عضو تیم دانشگاه الزهرا، خانم ها فاطمه حبیبیان دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی (گروه رفتارحرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 98)، فاطمه سادات سیداتشی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی (ورودی 1400)، مهسا معصومی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی (گروه رفتارحرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 97) و نیلوفر فشخورانی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی (گروه رفتارحرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 97) موفق به کسب مدال نقره شدند.

کسب مقام سوم تنیس روی میز تیمی در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط الزهرائی ها
در این مسابقات در رشته تیمی، هر 3 دانشجوی عضو تیم دانشگاه الزهرا، خانم ملیکا آبیاری دانشجوی مقطع ارشد رشته رفتارحرکتی دانشکده علوم ورزشی (ورودی 99)، خانم مرضیه بصیرت نیا دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی (ورودی 98) و خانم هانیه شریفیان دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیک (ماده چگال) دانشکده فیزیک و شیمی (ورودی 98) موفق به کسب مدال برنز با مربیگری عاطفه راستین و سرپرستی خانم نسرین رمضانی شدند.

لینک خبر

کسب مدال برنز دو میدانی در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط قهرمان الزهرائی
تبریک به خانم زهرا باقری، دانشجوی دانشگاه الزهرا
مسابقات دو و میدانی سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان درتاریخ 31 مرداد ماه 1401 برگزار شد.
در این مسابقات در ماده پرتاب ورزنه، زهرا باقری دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه الزهرا (گروه رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 98) موفق به کسب مدال برنز شد.

روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزونشان را خواستار است‎.‎

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.