انتخاب کمیته حجاب و عفاف دانشگاه الزهرا (س) به عنوان پنل برتر اولین همایش نقد مناظره و نظریه پردازی

ارسال شده در تاریخ 1402/12/05
ساعت 14:48

در اولین همایش ملی نقد، مناظره و نظریه پردازی کمیته حجاب و عفاف دانشگاه الزهرا(س) به عنوان پنل برتر انتخاب و مقاله دکتر حدیث رجبی مدیر گروه و عضو هیأت علمی معارف: «تبیین تلازم وجودشناختی عقل-عفت-فطرت بر مبنای حکمت سینوی» و مقاله دکتر سکینه حقیقت طلب استاد مدعو گروه معارف: «حجاب استایل پدیده ای در جهت تکریم زنان یا تزیین آنان» به عنوان مقاله برتر مورد تقدیر قرار گرفت.
این کمیته از آبان 1402 در دانشگاه الزهرا(س) شروع به فعالیت کرد و از 23/10/1402الی 15/11/1402 با برگزاری 32 کرسی به فعالیت خود ادامه داد.
در این همایش دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س) و رئیس کمیته حجاب و عفاف این همایش به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت‌ها و اقدامات این کمیته پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، - اختتامیه - این همایش با حضور اساتید و روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگران و مسئولان کشوری و لشکری در دانشگاه جامع امام حسین (ع) روز چهارشنبه 02/12/1402 برگزار شد.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.