جشنواره غذاهای تخمیری دانشجویان گروه بیوتکنولوژی
11 04 2016 00:00
کد خبر : 14203589
تعداد بازدید : 14
<p dir="RTL" style="direction: rtl; unicode-bidi: embed; text-align: justify;">در تاريخ 95/1/18 جشنواره غذاهاي تخميري با حضور معاون پژوهشي دانشكده ، سركارخانم دكتر حسيني در دانشكده ي علوم زيستي برگزارگرديد. اين جشنواره كه به پيشنهاد آقاي دكتر صعودي و همكاري دانشجويان ورودي 92 بيوتكنولوژي انجام شد جهت آشنايي دانشجويان با غذاهاي تخميري و سنتي ايران بود. هدف از برگزاري اين جشنواره تلاش براي فرهنگ سازي استفاده از غذاهاي طبيعي و آشنايي با فرايند هاي تخميري در تهيه غذا ، در بين دانشجويان بود. </p>
<p><br />
</p>