خانم دکتر حناچی با عنوان سخنرانی"راهکارهای کسب گرنت و فرصت مطالعاتی در دانشگاه های بین المللی" به معرفی امکاناتی که توسط عضویت دانشگاهها در مجامع بین الملل و تفاهم نامه های منعقده با دانشگاههای بین الملل برای دانشجویان ارشد و دکترا در دانشگاه محیا میباشد پرداختند و خاطر نشان کردند که دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتوانند از انها در جهت انجام پروژه و سفرهای علمی خارجی استفاده نمایند و همینطور به ارایه نمونه های موفق از سفرهای علمی و پروژه های مشترک موفق دانشجویان الزهرا به دانشگاههایی در کشور ژاپن. سویس. ترکیه و...پرداختند.
خانم دکتر آمنه الیکایی با عنوان سخنرانی "آنفولانزا" به رویکرد اپیدمیهای گذشته و اکنون در جهان پرداختند و پس از آن در مورد نشانه های این بیماری و نحوه تفاوت قائل شدن آن با بیماری سرماخوردگی اشاره داشته و به راه های مبارزه با آن در طب سنتی و طب نوین پرداختند و در مورد ویژگیهای واکسن و زمان مناسب استفاده از آن صحبت کردند.
خانم دکتر منا صراحی با عنوان سخنرانی "دفاع گیاهان در برابر پاتوژنها ( از ژنوم تا پروتئوم)" اشاره داشتند که بنابر تخمین ها جمعیت دنیا تا سال 2050 به 10 میلیارد نفر می رسد. بدیهی است که تامین غذا برای این جمعیت یکی از چالش های مهم بخش کشاورزی است. کشور ما در منطقه ای واقع شده است که افزایش تولیدات کشاورزی بویژه تولیدات گیاهی در آن با چالش های فزاینده ای روبرو است. تنش های محیطی اعم از تنش های زیستی و غیرزیستی مهمترین عامل در جلوگیری از بروز و ظهور کامل پتانسیل ژنتیکی گیاهان در بالاترین راندمان تولیدی است. در این سخنرانی علمی ضمن معرفی کلی انواع تنش های زیستی و اثرات آنها بر گیاهان، پس از معرفی پاتوژن های گیاهی، پاسخ های مقاومتی گیاهان در مواجهه به این تنش ها در سطوح مختلف ژنتیکی، پروتئومیکی و متابولومیکی تشریح شد و مطالعات موردی و تجربیاتی که سخنران در این زمینه بر روی گیاهان گندم و آرابیدوپسیس داشت، ارایه گردید. همچنین راهکارهای مقابله با این استرس ها از طرق مختلف مانند تناوب کشت، مقابله شیمیایی، مبارزه بیولوژیک و ایجاد واریته های مقاوم بویژه در گیاهان استراتژیک مانند گندم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.