گزارش برگزاری جشنواره غذا

08 06 2025 12:50
کد خبر : 17598920
تعداد بازدید : 11

دانشجویان رشته میکروبیولوژی ورودی 1401، به همراه استاد مربوطه درس میکروبیولوژی کاربردی جناب آقای دکتر صعودی"جشنواره غذا" را با هدف آشنایی با نقش پررنگ محصولات تخمیری (محصولاتی که به کمک میکروارگانیسم‌ها تولید می‌شوند) در رژیم غذایی در روز دوشنبه 5 خرداد ماه 1404 از ساعت 9:30 الی10:30 با حضور دانشجویان و اساتید دانشکده علوم زیستی برگزار کردند.

در این برنامه آموزشی فرهنگی دانشجویان محصولات تخمیری که به صورت سنتی در شهر محل زندگی‌شان درست می‌شود و یا به طور صنعتی تولید می‌شوند را آورند. در ابتدای جشنواره هر نفر مواد اولیه محصولاتی که آورده بود، نحوه تولید و اینکه چرا محصول تخمیری است را توضیح دادند. برای مثال دانشجویان غذاهایی مانند: دُیماج غذای محلی قزوین، کشک زرد غذای محلی سیستان و بلوچستان، آش دوغ، کوکه غذای محلی تبریز، تافتون نان محلی نیشابور، کفیر و... آورده بودند. سپس آقای دکتر صعودی محصولات تخمیری که آورده بودند را معرفی کردند برای مثال: بلوچیز (پنیر کپک زده فرانسوی)

در پایان از اساتید و دانشجویان تقدیر به عمل آمد.