همایش سالیانه دانش آموختگان دانشکده علوم زیستی

گزارش چهارمین همایش سالیانه دانش آموختگان

11 12 2019 00:00
کد خبر : 14209226
تعداد بازدید : 16

گزارش چهارمین همایش دانش آموختگان دانشکده علوم زیستی که در تاریخ 4 آذرماه در سالن دکتر فرزانه برگزار گردید:
بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی ایران، خانم دکتر زهرا بکایی -رییس دانشکده علوم زیستی- پس از خوش آمدگویی در مورد ضرورت گردهمایی سالیانه دانش آموختگان سخنانی ایراد فرمودند.
پس از آن آقای دکترمحمد سعید ترابی –فارغ التحصیل دکتری HSE از دانشگاه UM مالزی- توضیحاتی درمورد اهداف توسعه‌ی پایدار و برنامه‌ی پانزده ساله‌ی اجرای آن از ابتدای سال 2016 تا سال2030 ارائه داده و به مشترک بودن این اهداف در بین تمامی کشور‌های دنیا اشاره داشته اند و همچنین در مورد لزوم پایه گذاری این اهداف در زندگی روزمره ی دانشجویان سخنانی ایراد فرمودند.
همچنین خانم دکترمعصومه حسین زاده شهری- دکتری مدیریت بازاریابی و رییس مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا- به معرفی این مرکز در دانشگاه و حمایت ها و همراهیهایی که این مرکز با فارغ اتحصیلان دانشگاه در جهت ایجاد شرکت های دانش بنیان دارد؛ توضیحاتی ارائه دادند.
در آخرین بخش همایش دو نفر از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی دانشکده که در حوزه کسب و کار موفق بوده اند در بیان تجربیات خود از زمان بعد از فارغ ‌التحصیل شدن تا استخدام در شرکت سیناژن بیاناتی داشته و همینطور درمورد تفاوت عملکردها در حوزه کسب و کار و دوران تحصیل سخنانی ایراد فرمودند. این دو دانشجوی موفق که به سرپرستی جناب آقای دکتر فولادی-عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی- دوره ی ارشدشان را گذرانده اند؛ سرکار خانم هانیه ابراهیمی پور- کارشناس مسئول بخش کنترل کیفیت سیناژن و سرکار خانم عطیه گلشن-کارشناس بخش کنترل کیفیت در سیناژن- از مهمانان مدعو این همایش بوده اند.
به عنوان حسن ختام جلسه خانم دکترزهرا ناظم بکایی به ضرورت ارتباط دانشجویان فارغ التحصیل با دانشگاه خصوصا با دانشکده توضیحاتی ارائه دادند.