گزارش پنجمین کنفرانس بین المللی زعفران در کشور مراکش توسط خانم دکتر حسین زاده نمین
21 12 2016 00:00
کد خبر : 14205433
تعداد بازدید : 15
<p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">پنجمین کنفرانس بین المللی زعفران در تاریخ 2-7 آذرماه (1395) در شهر Agadir در کشور مراکش برگزار گردید. </span></p>
<p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">در این مراسم شرکت کنندگان اطلاعاتی را درخصوص عوامل و بکارگیری روش های مختلف در کشت مزرعه ای، کشت بافت، کشت گلخانه ای، همچنین با تکنیک نحوه خشک کردن ، نگهداری و بسته بندی زعفران ارائه نمودند. </span></p>
<p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">تعدادی از محققین و اساتید ایرانی در این کنفرانس از جمله خانم دکتر منیر حسین زاده نمین از اساتید گروه علوم گیاهی شرکت داشتند.</span></p>
<p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;"> که ایشان نتایج تحقیقات کسب شده با همکاری خانم نجمه سادات آذری در بکار گیری نانو نقره در میزان محصول زعفران را ارائه نمودند.</span></p>