گزارش پنجمین کنفرانس بین المللی زعفران در کشور مراکش توسط خانم دکتر حسین زاده نمین

21 12 2016 00:00
کد خبر : 14205433
تعداد بازدید : 15

<p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">پنجمین کنفرانس بین المللی زعفران&nbsp; در تاریخ 2-7 آذرماه (1395) در شهر&nbsp;Agadir در کشور مراکش برگزار گردید.&nbsp;</span></p> <p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">در این مراسم شرکت کنندگان اطلاعاتی &nbsp;را درخصوص &nbsp;عوامل و &nbsp;بکارگیری روش های مختلف در کشت&nbsp; مزرعه ای، کشت بافت، کشت گلخانه ای، همچنین با تکنیک نحوه خشک کردن ، نگهداری و بسته بندی&nbsp; زعفران ارائه نمودند.&nbsp;</span></p> <p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">تعدادی از محققین و اساتید ایرانی در این کنفرانس از جمله خانم دکتر منیر حسین زاده نمین از اساتید گروه علوم گیاهی شرکت داشتند.</span></p> <p dir="RTL" style="text-align: justify;"><span style="font-size: 13px;">&nbsp;که ایشان نتایج تحقیقات کسب شده با همکاری خانم نجمه سادات آذری در بکار گیری نانو نقره در میزان محصول زعفران&nbsp;&nbsp;را ارائه نمودند.</span></p>