میکروبیولوژی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی واقع در مجموعه آزمایشگاه های دکتر سپهر (سایت شرقی دانشگاه) محل برگزاری آزمایشگاه آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی است. با استفاده از امکانات و تجهیزات موجود در این آزمایشگاه، سرفصلهای تعیین شدهی وزرات علوم که شامل بررسی میکروبی شیر و فرآوردههای آن، بررسی میکروبی فرآوردههای پروتئینی (مانند سوسیس)، بررسی میکروبی شیرینی تر، بررسی میکروبی کنسرو و کمپوت، بررسی میکروبی فرآوردههای تخمیری (ترشی و خیارشور) و... است، به صورت عملی آموزش داده میشود تا دانشجویان برای حضور و فعالیت در مراکز صنعتی غذایی مهارت لازم را کسب کنند و آماده شوند.
